Poziv za nove prostovoljke_ce pri TransAkciji

foto: Maša Gojić

Pri Zavodu TransAkcija iščemo nove prostovoljke_ce, ki bi se želele_i pridružiti naši ekipi in skupaj z nami aktivno delovati na področju človekovih pravic transspolnih oseb in prispevati h grajenju transspolne skupnosti.

Naše aktvnosti so – zahvaljujoč širjenju prostovoljske ekipe in trdemu, a tudi zabavnemu delu – iz leta v leto bolj pestre: organizacija izobraževalnih dogodkov, strokovnih srečanj, umetniških projektov, lastna video produkcija, grafično in spletno oblikovanje, pisanje publikacij in avtorskih prispevkov, ustvarjanje virov s področja transspolnosti, podporne skupine za transspolne osebe, itd. Vesele_i smo vsake_ga posameznice_ka, ki tako kot me_i želi v duhu solidarnosti in transfeminizma ustvarjati boljšo, lepšo in varnejšo prihodnost za vse osebe, ne glede na spolno identiteto in spolni izraz.

Posebej lepo k sodelovanju vabimo transspolne in cisspolno nenormativne osebe, saj je prostovoljstvo tudi najboljši način, kako najti sebi podobne osebe in se ob tem veliko naučiti. Ne bojte se, tudi če še niste poznavalke_ci področja, pri Zavodu TransAkcija bodočim prostovoljkam_cem nudimo mentorstvo, uvodno usposabljanje, izobraževanja in dobro družbo ekipe zaposlenih in prostovoljk_cev.

Če se najdeš v opisu, prosimo da izpolniš prijavnico

Prijave bodo odprte do ponedeljka, 1. 10. 2018.

Po prijavi boš prejel_a vabilo na uvodni razgovor in srečanje novih prostovoljk_cev.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila pišite na evan.grm@transakcija.si.

Toplo vabljene_i!