TransProstor: Trans likovno ustvarjanje

Na tokratnem TransProstoru: Trans likovno ustvarjanje se bomo skozi likovno izražanje in kreativnost posvečale_i sebi in svojim občutkom. Predhodno likovno znanje ni potrebno, le želja po izražanju skozi risanje.

Lahko se boste izklopile_i – risale_i in barvale_i po svoje, brez vodenja – ali pa se pridružile_i vodeni delavnici, katere namen bo sproščanje in izražanje svoje trans, queer in/ali spolno nenormativne izkušnje skozi likovno izražanje. Vodena delavnica bo prav tako neobvezujoča in sproščena.

TransProstor bo potekal pod vodstvom Nuka Horvata, našega prostovoljca in študenta Akademije za likovno umetnost in oblikovanje.

Dobimo se v sredo, 8.5. 2019, ob 19.00 v prostorih Društva Parada ponosa (Dunajska cesta 10, Ljubljana)! 

***********

TransProstori potekajo enkrat mesečno, izmenično s podpornimi skupinami, ki jih organiziramo pri TransAkciji.
Vsako srečanje bo namenjeno specifični temi, ki je lahko povezana s transspolnostjo ali pa morda na prvi pogled ne. Koncept TransProstora je torej odprto pogovorno srečanje, kjer ste dobrodošle_i vse_i, ki vas podana tematika zanima, še posebej pa tiste, ki čutite, da se vas tematika tako ali drugače dotika. Edini pogoj je upoštevanje skupnih dogovorov za zagotavljanje varnejšega prostora.

Ker želimo, da TransProstori obravnavajo teme, ki vas najbolj zanimajo, bomo vseskozi sprejemale_i ideje za prihodnja srečanja. Lahko nam jih podate v živo ali pa pišete na info@transakcija.si.