TransProstor: Motnje hranjenja

Tokratni TransProstor posvečamo tematiki s področja duševnega zdravja, ki je v današnji družbi zelo razširjena, še posebej pogosto pa se z njo srečujemo LGBTQI osebe in trans osebe specifično. Kot vedno, o motnjah hranjenja ne bomo govorile_i ozkogledo, ampak se bomo ukvarjale_i z vsemi procesi prehranjevanja, kjer čutimo nekakšen “kratki stik”. Pogoj za udeležbo nikakor ni nobena diagnoza ali pa izkušnja z najbolj poznanimi oblikami motenj hranjenja npr. bulimija in anoreksija.

Delavnico TransProstor: Motnje Hranjenja bo vodila Vesna Šolar, univ.dipl.soc. delavka, gestalt psihoterapevtka in so-vodja Svetovalnice za motnje hranjena MUZA. Namenjena je vsem, ki vas tematika zanima ali se vas na kakršenkoli način dotika. Prostor bo za deljenje izkušenj in razmišljanj, nikakor pa to ni pogoj za udeležbo. Še posebej lepo vabimo transspolne in cisspolno nenormativne osebe, LGBTQI osebe in naše prijatelji_ce, dobrodošle_i pa vse_i.

Dobimo se v sredo, 29. 5. 2019, ob 19:00 v prostorih Društva Parada ponosa (Dunajska cesta 10, Ljubljana)!

***********
TransProstori potekajo enkrat mesečno, izmenično s podpornimi skupinami, ki jih organiziramo pri TransAkciji.
Vsako srečanje je namenjeno specifični temi, ki je lahko povezana s transspolnostjo ali pa morda na prvi pogled ne. Koncept TransProstora je torej odprto pogovorno srečanje, kjer ste dobrodošle_i vse_i, ki vas podana tematika zanima, še posebej pa tiste, ki čutite, da se vas tematika tako ali drugače dotika. Edini pogoj je upoštevanje skupnih dogovorov za zagotavljanje varnejšega prostora.

Ker želimo, da TransProstori obravnavajo teme, ki vas najbolj zanimajo, bomo vseskozi sprejemale_i ideje za prihodnja srečanja. Lahko nam jih podate v živo ali pa pišete na info@transakcija.si.