Poziv za nove prostovoljke_ce pri TransAkciji 2019

Motiv in design: Nuka Horvat

Pri Zavodu TransAkcija iščemo nove prostovoljke_ce, ki bi se želele_i pridružiti naši ekipi in skupaj z nami aktivno delovati na področju človekovih pravic transspolnih oseb in prispevati h grajenju transspolne skupnosti.

Naše aktvnosti so – zahvaljujoč včasih trdemu, a vedno tudi zabavnemu delu – iz leta v leto bolj pestre: organizacija izobraževalnih dogodkov in diskusij (npr. TransProstori), strokovnih srečanj (TransMisija), umetniških projektov (foto razstava),  lastna video produkcija TransTube, grafično in spletno oblikovanje, pisanje publikacij in avtorskih prispevkov (Transpektive), ustvarjanje virov s področja transspolnosti, podporne skupine za transspolne osebe, zagovorništvo – pravno priznanje spola in zdravstvena oskrba trans oseb, itd.
Vesele_i smo vsake_ga posameznice_ka, ki tako kot me_i želi v duhu solidarnosti in transfeminizma ustvarjati boljšo, lepšo in varnejšo prihodnost za vse osebe, ne glede na spolno identiteto in spolni izraz.

Posebej lepo k sodelovanju vabimo transspolne osebe in vse, ki raziskujete svojo spolno identiteto, saj je prostovoljstvo tudi najboljši način, kako najti sebi podobne osebe in se ob tem veliko naučiti. Ne bojte se, tudi če še niste poznavalke_ci področja, pri Zavodu TransAkcija bodočim prostovoljkam_cem nudimo mentorstvo, uvodno usposabljanje, izobraževanja in dobro družbo ekipe zaposlenih in prostovoljk_cev.

Če se najdeš v opisu, prosimo da izpolniš prijavnico

Prijave bodo odprte do 6. oktobra 2019.

Po prijavi boš prejel_a vabilo na srečanje novih prostovoljk_cev. Uvodno srečanje za nove prostovoljke_ce bo v sredo, 16. oktobra ob 19:00 – 20:30 v prostorih Društva Parada ponosa (Dunajska cesta 10, Ljubljana). 

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila pišite na evan.grm@transakcija.si.

Toplo vabljene_i!

Ekipa TransAkcije na Paradi ponosa 2019.