TransProstor: trans aktivizem

Motiv in design: Nuka Horvat

S prvim TransProstorom začenjamo novo sezono TransProstorov!
 
Tokratni dogodek TransProstor: trans aktivizem namenjamo spoznavanju trans aktivizma v Sloveniji. Predvsem bomo črpale_i iz lastnih izkušenj, ki jih imamo iz zadnjih 5 let delovanja TransAkcije. Kaj smo se naučile_i? Kateri so naši največji uspehi? Kaj se še vedno ni spremenilo?
 
Poleg tega, da boljše spoznaš TransAkcijo, bo to odlična priložnost, če te zanima, kako se lahko vključiš v trans aktivizem. Ker je trenutno aktualen tudi nov poziv za prostovoljke_ce pri TransAkciji, še posebej toplo priporočamo udeležbo vsem, ki vas zanima trans prostovoljstvo. Poziv najdete na naši spletni strani.
 
Pridite in spoznajte naše delo! Tudi me_i se že veselimo, da vas spoznamo! Dobimo se v sredo, 25. septembra, ob 19.00 v prostorih Društva Parada ponosa na Dunajski 10.
 
************
TransProstori potekajo enkrat mesečno, izmenično s podpornimi skupinami, ki jih organiziramo pri TransAkciji.
Vsako srečanje je namenjeno specifični temi, ki je lahko povezana s transspolnostjo ali pa morda na prvi pogled ne. Koncept TransProstora je torej odprto pogovorno srečanje, kjer ste dobrodošle_i vse_i, ki vas določena tematika zanima, še posebej pa tiste_i, ki čutite, da se vas tematika tako ali drugače dotika. Edini pogoj je upoštevanje skupnih dogovorov za zagotavljanje varnejšega prostora.
 
Ker želimo, da TransProstori obravnavajo teme, ki vas najbolj zanimajo, bomo vseskozi sprejemale_i ideje za prihodnja srečanja. Lahko nam jih podate v živo ali pa pišete na info@transakcija.si.