TransProstor: ustvarjanje kolaža

Motiv in design: Nuka Horvat

Oktobrski TransProstor bo spet posvečen likovnemu ustvarjanju. Na delavnici TransProstor: ustvarjanje kolaža boste imele_i priložnost, da se sprostite ob samostojnem izražanju skozi ustvarjanje kolaža, ki je lahko trans tematsko obarvan ali pa tudi ne. Med delavnico se bomo ob glasbi in prigrizkih zapletle_i v sproščen pogovor. Na voljo bodo tudi drugi likovni pripomočki in likovni nasvet študenta ilustracije Nuka Horvata, ki bo z vami delal kolaže. Vabljene_i, da prinesete tudi svoje materiale, kot so stare revije, brošure, itd.
 
POZOR: Tokratni TransProstor bo potekal ob drugačni uri in na drugi lokaciji kot ponavadi. Dobimo se v sredo, 23. oktobra, ob 17.00 v prostorih Društva DIH (Slomškova ulica 25)! 
 
************
TransProstori potekajo enkrat mesečno, izmenično s podpornimi skupinami, ki jih organiziramo pri TransAkciji.
Vsako srečanje je namenjeno specifični temi, ki je lahko povezana s transspolnostjo ali pa morda na prvi pogled ne. Koncept TransProstora je torej odprto pogovorno srečanje, kjer ste dobrodošle_i vse_i, ki vas določena tematika zanima, še posebej pa tiste_i, ki čutite, da se vas tematika tako ali drugače dotika. Edini pogoj je upoštevanje skupnih dogovorov za zagotavljanje varnejšega prostora.
 
Ker želimo, da TransProstori obravnavajo teme, ki vas najbolj zanimajo, bomo vseskozi sprejemale_i ideje za prihodnja srečanja. Lahko nam jih podate v živo ali pa pišete na info@transakcija.si.