TransProstor: Družabne igre

Design in motiv: Nuka Horvat

Zadnji TransProstor: Družabne igre v letu 2019 bo potekal v predprazničnem vzdušju ob družabnih igrah in čaju. Tako je – tudi pri TransAkciji se rade_i kdaj sprostimo, sploh ob koncu zelo produktivnega leta, ko si vse_i zaželimo malo upočasniti tempo in se preprosto imeti fajn v dobri trans in trans-zavezniški družbi. Vabljene_i, da se nam pridružite ob igranju družabnih iger, lahko prinesete tudi svoje. Če želite prinesti kakšne doma spečene dobrote, pa se gotovo ne bo nihče branil!

Dobimo se v sredo, 18. 12. ob 19h v prostorih Društva Parada ponosa (Dunajska 10).

************
TransProstori potekajo enkrat mesečno, izmenično s podpornimi skupinami, ki jih organiziramo pri TransAkciji.
Vsako srečanje je namenjeno specifični temi, ki je lahko povezana s transspolnostjo ali pa morda na prvi pogled ne. Koncept TransProstora je torej odprto pogovorno srečanje, kjer ste dobrodošle_i vse_i, ki vas določena tematika zanima, še posebej pa tiste_i, ki čutite, da se vas tematika tako ali drugače dotika. Edini pogoj je upoštevanje skupnih dogovorov za zagotavljanje varnejšega prostora.
 
Ker želimo, da TransProstori obravnavajo teme, ki vas najbolj zanimajo, bomo vseskozi sprejemale_i ideje za prihodnja srečanja. Lahko nam jih podate v živo ali pa pišete na info@transakcija.si.