ODPOVEDANO/PRESTAVLJENO – TransProstor: Izdelovanje značk ob TDoV

Motiv in design: Nuka Horvat

OBVESTILO: Dogodek Odpovedano/prestavljeno – TransProstor: Izdelovanje značk iz preventivnih razlogov odpade oziroma bo prestavljen na kasnejši datum. O tem, kdaj nadaljujemo s skupinskimi aktivnostmi, vas bomo pravočasno obvestile_i. Hvala za razumevanje. Pazite nase in na druge, bodite odgovorne_i.

_________

Tokratni TransProstor, kjer bomo izdelovale_i nove značke, ki jih pripravljamo pri TransAkciji, bo potekal na DIH-u, in sicer v sredo 18. marca ob 18. uri. Nov trans promo-aktivistični material tj. značke bo zelo uporaben ob prihajajočem dnevu vidnosti transspolnih oseb oz. Trans Day of Visibility, ki ga obeležujemo 31. marca vsako leto.

Te zanima, kako izgleda celoten proces izdelovanja značk? Bi rad_a pomagal_a pri ustvarjanju novih značk in kakšno odnesel_a domov ali dal_a prjatelju_ici? Material za izdelavo priskrbimo me_i – s pomočjo DIH-a, ki nam bo prijazno odstopil značkomat. Na voljo bodo tudi prazne značke, ki jih lahko okrasiš/napišeš/opremiš po svoje. Prav tako bodo na dogodku v duhu 31. marca na voljo bodo tudi sveže (po)natisnjeni priročniki Med modro in roza.

Pridruži se nam!

************
TransProstori potekajo enkrat mesečno, izmenično s podpornimi skupinami, ki jih organiziramo pri TransAkciji.
Vsako srečanje je namenjeno specifični temi, ki je lahko povezana s transspolnostjo ali pa morda na prvi pogled ne. Koncept TransProstora je torej odprto pogovorno srečanje, kjer ste dobrodošle_i vse_i, ki vas določena tematika zanima, še posebej pa tiste_i, ki čutite, da se vas tematika tako ali drugače dotika. Edini pogoj je upoštevanje skupnih dogovorov za zagotavljanje varnejšega prostora.

Ker želimo, da TransProstori obravnavajo teme, ki vas najbolj zanimajo, bomo vseskozi sprejemale_i ideje za prihodnja srečanja. Lahko nam jih podate v živo ali pa pišete na info@transakcija.si.