Virtualni TransProstor: Kako smo?

V času izrednih razmer pri TransAkciji še naprej delamo, vendar sta način delovanja in program precej spremenjena. Aktivnosti prilagajamo tako, da v tem času negotovosti in fizične izolacije ponudimo čim več tistega, kar potrebujete. Prvi dogodek je tako izredni virtualni TransProstor, ki bo namenjen temu, da naredimo check-in – da se povprašamo, kako smo, kaj te dni počnemo, kako se soočamo z lastnimi situacijami, ali je morda kaj, kar potrebujemo drug_a od druge_ga, kaj nam pomaga iz dneva v dan in karkoli drugega, kar se nam podi po glavi. Fokus bo v prvi vrsti na trans in spolno nenormativnih osebah, zato tiste, ki se ne najdete v tem opisu prosimo za razumevanje. Lahko se pridružite, a imejte to v mislih.

Tokrat se dobimo na platformi Zoom, ki je brezplačna, si pa jo morate pred prvim sestankom naložiti. Dobimo se v sredo, 1. aprila ob 17. uri na Zoom-u. Povezava bo objavljena v dogodku na Facebooku, priporočamo pa, da pišete na evan.grm@transakcija.si, da vam povezavo pošljemo me_i.

Upamo, da ste v redu in da se vidimo!

************
TransProstori potekajo enkrat mesečno, izmenično s podpornimi skupinami, ki jih organiziramo pri TransAkciji.
Vsako srečanje je namenjeno specifični temi, ki je lahko povezana s transspolnostjo ali pa morda na prvi pogled ne. Koncept TransProstora je torej odprto pogovorno srečanje, kjer ste dobrodošle_i vse_i, ki vas določena tematika zanima, še posebej pa tiste_i, ki čutite, da se vas tematika tako ali drugače dotika. Edini pogoj je upoštevanje skupnih dogovorov za zagotavljanje varnejšega prostora.

Ker želimo, da TransProstori obravnavajo teme, ki vas najbolj zanimajo, bomo vseskozi sprejemale_i ideje za prihodnja srečanja. Lahko nam jih podate v živo ali pa pišete na info@transakcija.si.