Spletni TransProstor: Izkušnje s plastičnimi operacijami

Motiv: Nuka Horvat

Na prejšnjem TransProstoru, kjer smo govorile_i o izkušnjah z medicinsko tranzicijo, se je izkazalo, da je interesa in vprašanj še veliko. Prav zato tokrat nadaljujemo s TransProstorom, ki bo posvečen izkušnjam s plastičnimi operacijami v sklopu medicinske tranzicije. Z nami bodo osebe, ki bodo delile svoje izkušnje z vaginoplastiko, faloplastiko, feminizacijo obraza in povečanjem prsi.

POMEMBNO: Dobimo se v sredo, 13. maja ob 17.00. Da se bomo lahko čim boljše posvetile_i specifičnim vprašanjem, bo srečanje razdeljeno na dva dela:

17.00 – 18.15: izkušnje trans maskulinih oseb

18.30 – 19.45: izkušnje trans femininih oseb

Spletni TransProstor bo potekal na platformi jitsi na povezavi: https://meet.jit.si/TransProstorTranzicija

Dogodek je namenjen vsem, ki jih tematika zanima, ne glede na to v kateri fazi medicinske tranzicije ste, kar seveda vključuje tudi vse, ki še niste v tranziciji, bi pa se o procesu želele_i informirati. Poleg vprašanj vabljene_i tudi deliti lastne izkušnje. Vabljene tudi vse podporne osebe oziroma bližnji.

Imate že sedaj kakšno vprašanje na katerega bi želele_i prejeti odgovor tekom dogodka? Napišete ga lahko tukaj v dogodek ali pa nam ga pošljete na info@transakcija.si.

Za vse, ki želite sodelovati na dogodku, vendar imate disforijo glede svojega glasu ali pa je morda za vas nevarno, da se naglas pogovarjate v okolju, kjer prebivate, se nam lahko vseeno pridružite ter chatate z nami brez uporabe kamere in/ali mikrofona.

Vabljene_i! ?