Splash&chill s TransAkcijo in DIHom

TransAkcija in DIH te vabimo na Splash&chill oz. kopanje na Kopališču Kodeljevo! Kopanje je namenjeno LGBTI+ osebam. Ker se zavedamo, da je vstop na bazen in podobne javne prostore lahko stresen za marsikatero osebo iz skupnosti, predvsem trans in spolno nekonformne osebe, bomo na kopališče vstopile_i kot skupina. Tudi na kopališču bomo skupaj – da nam ne bo dolgčas med enim in drugim kopanjem, bomo s sabo prinesle_i kakšne karte, LGBTI spomin, Queer Taboo in še kakšno drugo družabno igro ter kaj za prigrizniti.
Vstopnice so brezplačne. Zaradi omejenega števila je omejeno tudi število prijav, zato se za kopanje prijavi na info@transakcija.si ali info@dih.si!
V primeru slabega vremena in odvisno od stanja s koronavirusom se dogodek prestavi ali odpade. V primeru, da bodo v času dogodka še vedno veljale trenutne omejitve, vas bomo za udeležbo prosile_i za potrebne podatke za vodenje zahtevanih seznamov.
Brezplačno kopanje je omogočeno s strani Urada za mladino Mestne občine Ljubljana v okviru projekta Ljubljana mladim – enostavno mladi, v sklopu katerega so mladinskim organizacijam in mladim tudi v letošnjem letu namenile_i brezplačne vstopnice za kopališče Kodeljevo.