Obvestilo ob razglasitvi epidemije

Na podlagi novih ukrepov za zajezitev okužb z virusom SARS-CoV-2 pri TransAkciji do nadaljnjega prilagajamo naš način delovanja.

Individualno svetovanje

Individualno svetovanje oz. medvrstniški podporni pogovori bodo potekali v obliki spletnih videoklicev na platformi jitsi, ki je varna in preprosta za uporabo ter ne zahteva ustvarjanje novega profila in/ali downloadanje namestitvenih komponent.

Želiš pogovor, vendar imaš disforijo glede svojega glasu ali pa je morda zate nevarno, da se naglas pogovarjaš v okolju, kjer prebivaš? Brez skrbi, na jitsi se lahko tudi chata brez uporabe kamere in/ali mikrofona.

Za dogovor za svetovanje pošlji email na info@transakcija.si, nato pa te bomo povezale_i s svetovalcem_ko, s katerim se bosta dogovorila_i o vseh podrobnostih za termin pogovora.

Kot vedno tudi sedaj ostaja aktivna možnost svetovanja oz. podpornih pogovorov preko emaila ali telefonskega klica – za več informacij oz. dogovor za svetovanje pošilji email na info@transakcija.si.

Trans skupina

Začasno se bodo na splet, prav tako na platformo jitsi, preselila tudi srečanja naše podporne skupine, ki jih vodi naša programska sodelavka Lea.

Srečanja skupine bodo potekala po rednem urniku, naslednje spletno srečanje bo v sredo, 21. 10., ob 19:00.

Povezavo do videoklica na jitsi bomo za vsako skupino objavile_i vsaj teden dni pred skupino, za pridružitev skupini pa potrebuješ geslo, za katerega piši vodji skupine Lei na emailu lea.aymard@transakcija.si.

Nove osebe vedno dobrodošle_i!

Dogodki

Nekatere dogodke, kot so TransProstori, bomo, kadar bo tema to dopuščala, preselile_i na spletno platformo jitsi. Informacije o prihajajočih dogodkih boste našle_i na naši spletni strani, facebooku in instagramu,

Za vse ažurne informacije glede novega korona virusa priporočamo spletno stran Nacionalnega inštituta za javno zdravje, aktualne informacije v zvezi z epidemijo COVID-19 pa so dostopne tudi na spletni strani Republike Slovenija.

Če le lahko, ostanite doma. Upamo, da ste vse_i v redu, zdrave_i in varne_i.

Vaša TransAkcija