TransProstor: “Dejmo se imet fino!”

Dejmo se imet fino na zadnjem TransProstoru v 2020 in za par uric pozabimo na vse ostalo. Tokrat si jemljemo prostor za igrivost in zabavo trans duš in naših prijateljic_ev. Pripravljamo nekaj zanimivih igric, preko katerih se bomo spoznavale_i in zabavale_i v spletnem TransProstoru. Brez skrbi, ne potrebujete nobenih posebnih aplikacij, izbrale_i smo namreč aktivnosti, ki so preproste in se jih lahko igra kdorkoli, ki se želi pridružiti dogodku. Poudarek je torej na skupinskem druženju in ne na igranju kakšnih kompleksnejših spletnih iger.
Pripravite si torej kakšen prigrizek ali napoj po izbiri in se nam pridružite na finem TransProstoru, ki bo v sredo, 16. decembra ob 19h na povezavi: https://meet.jit.si/TransProstorDejmoSeImetFino
Se vidimo!
************
TransProstori potekajo enkrat mesečno, izmenično s podpornimi skupinami, ki jih organiziramo pri TransAkciji.
Vsako srečanje je namenjeno specifični temi, ki je lahko povezana s transspolnostjo ali pa morda na prvi pogled ne. Koncept TransProstora je torej odprto pogovorno srečanje, kjer ste dobrodošle_i vse_i, ki vas določena tematika zanima, še posebej pa tiste_i, ki čutite, da se vas tematika tako ali drugače dotika. Edini pogoj je upoštevanje skupnih dogovorov za zagotavljanje varnejšega prostora.
Ker želimo, da TransProstori obravnavajo teme, ki vas najbolj zanimajo, bomo vseskozi sprejemale_i ideje za prihodnja srečanja. Lahko nam jih podate v živo ali pa pišete na info@transakcija.si.