Trans podporna skupina

Motiv: Nuka Horvat

NASLEDNJA SKUPINA BO:
@skupina,
sreda, 23. 9. na tej povezavi (za geslo pišite Lei na lea.aymard@transakcija.si)

Trans podporna skupina je prostor, kjer lahko delimo svoja vprašanja, izkušnje, želje in dvome povezane z našimi spolnimi identitetami in doživljanji sebe. Vsak mesec ponujamo eno skupino v živo in eno @skupino (skupina na spletu preko video klica na platformi jitsi).

Novi_e člani_ce so vedno dobrodošle_i.

Skupina je namenjena vsem transspolnim in cisspolno nenormativnim osebam, ter osebam, ki prevprašujejo lasten spol v povezavi s spolom, ki jim je bil pripisan ob rojstvu. Skupina je namenjena vsem, ne glede na to kje znotraj ali onkraj spektra transspolnih idenitet se uvrščajo.

Vabljene_i ste tudi vse raznolike osebe z raznimi osebnimi okoliščinami kot so rasa, etnična pripadnost, invalidnost, zaposlitveni status, itd. Z drugimi besedami; vabljene_i ste nebele osebe, spolne delavke_ci, invalidi_ke oz. osebe, ki živijo z oviranostmi, osebe s težavami v duševnem zdravju in (samo)diagnozami, neuroatipične osebe, itd.

V specifičnih primerih in ob predhodnem strinjanju vseh udeleženk_cev določene skupine so na skupini lahko prisotne_i tudi starši, partnerke_ji, prijatelji_ce in/ali družinski_e člani_ce.

 

TERMINI SKUPINE v letu 2020:

 

Srečanja se začnejo ob 19:00 in končajo ob 20:30.

Na skupinah se pogovarjamo o vseh temah povezanih s transspolnostjo oz. življenjem transspolnih oseb, kot so npr. razkritje, medicinska tranzicija, odnosi z družino, prijatelji_cami, partnerkami_ji, spolna disforija, duševno zdravje, trans kultura in medijih, itd.,

Skupine vodi Lea Aymard, dosegljiva na lea.aymard@transakcija.si.

Zaželeno je, da prisotnost na skupini potrdite oz. najavite na email vodje, lahko pa pridete tudi nenajavljene_i.

Na skupino lahko pridete tudi samo enkrat, udeležba vas ne zavezuje k rednemu obiskovanju srečanj.

Lokacija:

Skupina se izvaja v prostorih Društva Parada ponosa, Dunajska cesta 10, 1000 Ljubljana, Slovenija.
V primeru, da zunanja vrata niso odprta, pozvonite na zvonec Društva Parada ponosa, nato pa vam nekdo pride odpreti vrata.
Prostor je dostopen za osebe, ki uporabljajo voziček.
*******************************************************************************************************************
Potrebujete več informacij ali imate kakšno vprašanje? Pišite nam na info@transakcija.si.