Binder shema

Namen naše binder sheme je preprost; želimo, da čim več oseb, ki potrebujejo varen binder, do njega lahko tudi na čim bolj dostopen, čim hitrejši in čimbolj varen način pridejo.

Naša shema deluje po principu skupnostne solidarnost; vsako osebo prosimo, naj se iskreno in odgovorno odloča glede lastnih finančnih zmožnosti in na podlagi tega sprejme odločitev kateri način sodelovanja v binder shemi je zanj_o najbolj primeren.
Vsem, ki si binderjev finančno ne morete zagotoviti, vam jih bomo srčno poskusile_i pridobiti.
Vse_i, ki pa si binderje finančno lahko privoščite, potrebujete pa podporo pri nakupu in dostavi prosimo, da se odločite za nakup preko naše sheme. 

Kako deluje binder shema?

V sklopu naše binder sheme lahko:

→ Dobiš binder

Pri TransAkciji se trudimo pridobiti čim več binderjev, ki jih lahko podarimo osebam, ki jih potrebujejo.

Potrebuješ binder?
Si sam_a ne moreš privoščiti nakupa varnega binderja? Piši nam na nuka.horvat@transakcija.si, sporoči nam kakšen binder iščeš (velikost, znamka, …) in ti bomo javile_i ali imamo trenutno na zalogi binder, ki bi ti ustrezal.

Želiš poskusiti binder? 
V našem prostoru na Trgu prekomorskih brigad 1 lahko binderje prideš pogledati in poskusiti, da boš prepričan_a, a je določena velikost in model pravilna zate.

Katera velikost binderja je prava zate?
Zelo pomembno je, da je binder pravilne velikosti zate. Me_i imamo večino binderjev od gc2b. priporočamo uporabo njihovih navodil za meritve in ogled videa, kako se oseba lahko izmeri sam_a.

 

→ Doniraš binder

Imaš odvečen binder, za katerega želiš, da pride k nekomu, ki ga potrebuje? Si imel_a zgornjo operacijo in binderja več ne potrebuješ? Imaš kakšen binder v velikosti, ki ti ne ustreza?

Z veseljem sprejemamo tako nove kot rabljene binderje, dokler je njihovo stanje takšno, da omogočajo varno uporabo.

Binder nam lahko doniraš:

 • v našem prostoru
  Piši nam na nuka.horvat@transakcija.si in dogovorile_i se za čas, ko se lahko oglasiš pri nas in podariš binder. Prepričane_i smo, da boš v naši pisarni našel_a tudi kaj zase (zini, publikacije, nalepke, značke, nakit, kondomi, itd.)
 • na Placu zate 
 • po pošti na naslov:
  Zavod TransAkcija
  Endliherjeva 10
  1000 Ljubljana

→ Kupiš binder

Naša binder shema omogoča, da preko nas na svoje stroške varno kupiš binder.

Na nas se obrača veliko oseb, ki imajo denar za nakup binderja, ne pa tudi kreditne kartice in/ali naslova, kamor bi bilo varno, da si binder naročijo. Si v takšni situaciji tudi ti?

Piši nam na nuka.horvat@transakcija.si, sporoči nam kateri binder si želiš naročiti (podatki, ki jih potrebujemo so velikost, barva, model) in dogovorile_i se bomo glede nakupa. Binderje bomo naročale_i pri gc2b ali Spectrum Outfitters, velikost binderja, ki je prava zate, pa najdeš s pomočjo njihovih navodil za meritev.

Binderje bomo načeloma naročale_i 3-krat letno – namen tega je, da se nabere nekaj naročil in s tem znižajo stroški pošiljanja. V primeru, da se ti zelo mudi in ti ni problem kriti celotnih stroškov pošiljanja, pa seveda lahko binder zate naročimo tudi prej.

Prosimo, da se za nakup odločate le, če imate resne namene za nakup in sredstva zanj.

Ko se odločite za nakup preko binder sheme, vam bomo sporočile_i datum naročanja in prosile_i, da na naš TRR pred tem nakažete enako vsoto, kot je vrednost binderja, ki ga želite. Če vam je to neizvedljivo, se lahko dogovorimo za najprej razpolovljeno vsoto, preostanek pa, ko binder prispe.

Nakazilo na transakcijski račun:

Naziv:Zavod TransAkcija
Naslov:Endliherjeva 10, 1000 Ljubljana
IBAN:SI56 6100 0001 1342 848
SWIFT/BIC:HDELSI22
Referenca:NRC (ni podana)
Namen:Donacija za binder

Paypal nakazilo:

 

→ Doniraš denar za nakup binderjev

Sprejemamo tudi donacije z namenom nakupa novih varnih binderjev!

Število prošenj, ki jih prejemamo za zastonj binderje vsekakor presega našo zmožnost pridobivanja binderjev, zato so vse donacije izredno dobrodošle.

Nakazilo na transakcijski račun:

Naziv:Zavod TransAkcija
Naslov:Endliherjeva 10, 1000 Ljubljana
IBAN:SI56 6100 0001 1342 848
SWIFT/BIC:HDELSI22
Referenca:NRC (ni podana)
Namen:Donacija za binder

Paypal nakazilo: