TransAkcijina binder shema

Motiv in oblikovanje: Katarina Durič

TransAkcijina binder shema deluje po principu skupnostne solidarnosti.

Namen naše binder sheme je preprost; želimo, da čim več oseb, ki potrebujejo varen binder, do njega lahko tudi na čim hitrejši in čim varnejši način pridejo.

Kako deluje binder shema?

V sklopu naše binder sheme lahko:

→ Dobiš binder

Pri TransAkciji se trudimo pridobiti čim več binderjev, ki jih lahko podarimo osebam, ki jih potrebujejo.

Potrebuješ binder?
Piši nam na info@transakcija.si, sporoči nam kakšen binder iščeš (velikost, znamka, …) in ti bomo javile_i ali imamo trenutno na zalogi binder, ki bi ti ustrezal.

Želiš poskusiti binder? 
V našem prostoru na Trgu prekomorskih brigad 1 lahko binderje prideš pogledati in poskusiti, da boš prepričan_a, a je določena velikost in model pravilna zate.

Zelo pomembno je, da je binder pravilne velikosti zate. Več informacij, kako se pravilno zmeriti najdeš v našem videu TransStudio: Binderji in na spletnih straneh ponudnic_kov binderjev. Me_i imamo večino binderjev od gc2b, njihova navodila za meritve najdeš tukaj.

Vse binderje podarjamo brezplačno.

→ Doniraš binder

Imaš odvečen binder, za katerega želiš, da pride k nekomu, ki ga potrebuje? Si imel_a zgornjo operacijo in binderja več ne potrebuješ? Imaš kakšen binder v velikosti, ki ti ne ustreza?

Z veseljem sprejemamo tako nove kot rabljene binderje, dokler je njihovo stanje takšno, da omogočajo varno uporabo.

Binder nam lahko doniraš:

  • v našem prostoru
    Piši nam na info@transakcija.si in dogovorile_i se za čas, ko se lahko oglasiš pri nas in podariš binder. Prepričane_i smo, da boš v naši pisarni našel_a tudi kaj zase (zini, publikacije, nalepke, značke, nakit, kondomi, itd.)
  • na Placu zate (trenutno je zaradi epidemiološke slike zaprt)
  • po pošti na naslov:
    Zavod TransAkcija
    Endliherjeva 10
    1000 Ljubljana

→ Kupiš binder

Naša binder shema omogoča, da preko nas na svoje stroške varno kupiš binder.

Na nas se obrača veliko oseb, ki imajo denar za nakup binderja, ne pa tudi kreditne kartice in/ali naslova, kamor bi bilo varno, da si binder naročijo. Si v takšni situaciji tudi ti?

Piši nam na info@transakcija.si, sporoči nam kateri binder si želiš naročiti (podatki, ki jih potrebujemo so velikost, znamka, barva, model) in dogovorile_i se bomo glede nakupa.

Binderje bomo načeloma naročale_i 4-krat letno – namen tega je, da se nabere nekaj naročil in s tem znižajo stroški pošiljanja. V primeru, da se ti zelo mudi in ti ni problem kriti celotnih stroškov pošiljanja, pa seveda lahko binder zate naročimo tudi prej.

→ Doniraš denar za nakup binderjev

Z veseljem sprejemamo donacije z namenom nakupa novih varnih binderjev.

Nakazilo na transakcijski račun:

Naziv:Zavod TransAkcija
Naslov:Endliherjeva 10, 1000 Ljubljana
IBAN:>SI56 6100 0001 1342 848
SWIFT/BIC:HDELSI22
Referenca:NRC (ni podana)
Namen:Donacija za binder

Paypal nakazilo: